Wednesday, September 28, 2011

ketidakstabilan emosi -.-

assalamualaikum :)


harinie..emosi Cik Shaza sangat terumbang-ambing yeeeee... -.-'' semua nie sebab kepenatan yang melanda diri dan kesibukan hari-hari sebagai seorang pelajar universiti.hurmmmm..


minggu nie,terasa sangat banyak keje kene pulun dalam one week nie.seriouslyyyy penat.kalau penat buat kerja,then kerja tu siap takpe.nie,penat dengan jadual harian je.kerja tak jalan-jalan jugak.hurmm.untunglahhhhhhhhhhhhh


buat pertama kali dalam sejarah semenjak menjadi pelajar ijazah nie Cik Shaza tidur lewat dari pukul 12.haihhhhh.semua sebab..malam nie jugak lahhh Delima nak buat perjumpaan.habes around pukul 11 jugak tadi.so..terpaksa lahh bersengkang mata,menahan dengan ape jua cara sekali pun bia mata nie tak tertutup semata-mata nak siapkan soalan sgs physiology yang baru je kami kami nie dapat petang tadi and kene bincang esok -.- sgs tuh small group session.ala-ala tutor lorhh.tapi just dalam 10 ke 11 orang je dalam satu group. 


then..dalam minggu nie jugak,kene siapkan presentation for titas (tamadun islam dan tamadun asia).buku teks dia pun tak dapat lagi.tapi dah kene siapkan.acane tuh?acane tuhhh? urghhhhhhhh..emo emo..hahahaha.


tak lupa kepada report lab biochemistry ye.kene hantar isnin minggu hadapan.report nie by indivudual.takde dahhh report wat dengan group group nie macam asasi dulu.sorang buat sikit kan.sekarang nie semua kau buat sendiri -.- tapi selamat tak payah nak membebel-bebel macam asasi dulu.tapi..susah jugak..sebab report kali nie banyak graph.Cik Shaza sangat lahhh anti dalam melukis-lukis graph nie.harap maklummmm.hakhakhak.


memang tak boleh nak nafi yang harinie memang Cik Shaza sangat emo dengan semua benda.kalau before before nie still Cik Shaza boleh sabar..ohh harinie,i'm sorry.kau buat pagai kau,ikut kepala kau je..memang nasib lahh kan. *seriously sangat geram sampai geram tuh rasa nak nages*


kita boleh konklusikan.. semakin banyak kerja,semakin banyak benda perlu difikirkan.apabila banyak benda yang harus difikirkan,emosi akan menjadi tidak stabil.dan apabila emosi tidak stabil,segala expression menunjukkan kemarahan/kesakit hatian/kebengangan dan segala yang lain-lain lah akan terexpresi secara naturalnye.hehe.bukan buat-buat ehhh.memang takley control dahhhhh.


btw,thanks alot to Raisya Nurfarahin Abd Raof.sebab dia je yang tau macam mana Cik Shaza kalau tengah bengang,so..tadi Cik Shaza melepaskan geram-geram tuh kat dia.hikhikhikhik.terimakasihhhhh raisya.loveyouuuuuuuuuu! :D


meet my beautiful BFF-Raisya <3

harinie memang muka Cik Shaza masam mencuka. ^^

1 comment:

Raisya Raof said...

Hikhikhik nasib baik kite takde kat sane kalau tak mesti kene jadi punching bag awok sekali kannnn? Heeee love u too syg :))