Sunday, October 16, 2011

gelabah -.-

assalamualaikum semua :)


Cik Shaza pun taktau kenapa bila nak exam je mesty cuak plus gelabah plus tak sedap hati plus tension yang melampau..aaaaaa...pape je lahh yang seangkatan dengannya. -.- korang cmtuh jugak tak?hurmmmm..bila tengok orang lain,macam okey je.tapi Cik Shaza memang tak boleh.even kat luar nampak gelak-gelak je kan..dalam nie...huihhhhh Cik Shaza je yang tau perang saudara antara perasaan rilek dengan perasaan gelabah tuh macam mana.hehehehehe.


this Friday,Cik Shaza ada PT (progress test).doakan lahh Cik Shaza tak blank dalam exam hall tuh and mampu buat yang terbaik.nak dapat A ke.A+ ke..memang macam harapan yang samar-samar je lahh kan.A* jangan habaqqqq lahhh.bukan samar-samar dahh.nampak pun tak.kabussss bukan main tebal tutup A* tu.hahahaha.just aim nak dapat kat B lah.tu pun dah bersyukur yang teramat sangat.


tapiiiiiiii...bak kata pepatah "jangan mengaku kalah sebelum berjuang" kn? erkk,pepatah ke tuh?alaaaa..tak kesah lahh.ye,kita mesti cuba sedaya upaya.usaha selagi boleh. :)  kalau ada rezeki,mana lah tau result kuar, 20116***** dapat A* ke kan..ehemmmmmmm...hikhikhikhik *pasan melampauuuuu* :P amin amin amin. amin kan tau?heeeeee.. ^.^

2 comments:

arif_sahimin said...

gud luck! jom perang saudara ngan PT! :D

shazana salim said...

ayuhhh lahhh kite berperang dengan PT.pastikan menang.hehehehehe