Thursday, August 18, 2011

bila Jalan TAR jadi Times Square :D

assalamualaikum :)
alhamdulillah.semalam jadi jugak plan buka puasa aku dengan groupmate F4 :) ohhh,nie group F4 asasi puncak alam ye.bukan F4 dalam citer Boys Over Flowers tuh.hihi. tapi just ada aku,wany,sheda dengan ika je.kalau lahh ada semua F4 semalam,taktau lah jadi ape TS tuh.hehehehehehehe,,

ika.sheda.shaza.wany

plan kiteorang actually nak pergi Jalan TAR.tapi disebabkan sampai KL awal then teman ika pegi carik charge fon dia kejap kat TS,dah jadi malas pulak nak pegi Jalan TAR tuh.dari TS nak pergi parking pun dah nak setengah jam! hahahahaha.ditambah pulak orang selangor cuti semalam..difikirkan balik,konpem Jalan TAR full giler dengan manusia dan setentu-tentunya lahhhhh jalan sangat sesak dengan kereta kereta semua -.- so,kami amik keputusan menetap kat TS je lah sampai buka.hehe.

before buka puasa,konpem lah misi menipiskan poket yang sememangnya nipis nie ada. :D bila ringgit malaysia dianggap mata wang rupiah.haaaaa! macam nie lah jadinyeee.hahahaha.mula-mula takde plan nak beli pape sangat pongggg.last-last aku jugak yang beli paling banyak.*sighh* second runner,mesti lah ika!heeeee,, walaupun takdelahhh beribu habes semalam,tapi untuk kami yang hanya tanam anggur di rumah nie,ringgit malaysia semalam banyak jugak nilai nye.hoho! 

selamat berbuka puasa! ^.^v
selesai 'gaduh-gaduh' nak makan kat mana.lastly,kami pi reserved meja kat Sushi King.sekali sekala buka jepun pun okey.sheda je yang nak makan Restoran Rasa Utara. :P alhamdulillah,nampak je sikit satu set kat Sushi King tuh tapi lepas habes makan,perghhh! masing-masing senak kau.hahahaa.aku dengan wany konon lepas buka nak makan Tutti Frutti.memang taklahhh. -.- sumpah kenyang semalam.tak lalu nak masuk pape dah lepas tuhh.

selamat semalam masing-masing sempat amek train balek rumah malam tuh.kalau tak,memang overnight depan KLCC lah kiteorang.hehe.lepas nie masing-masing dah kene campak U lain-lain.hope dapat hangout cam nie selalu selalu lagi ye kawan-kawan! ^.^

btw,HAPPY BIRTHDAY ILI DHANIAH BINTI MOHD KAMAL.always loveyou and missyou my twin.

okey.bertemu lagi di lain post :)



4 comments:

iMBobo said...

seronoknya dgn kawan2 :)

shazana salim said...

hehehe,,mesti lah seronok :D

My MiRa said...

huhuhuhu


hye..mira singgah sini ya

shazana salim said...

hye mira :)
singgah la.selalu selalu pun takpe.hihi